radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Blanes inicia la campanya “Regala Reis a Blanes” per donar suport a famílies i comerços locals

Blanes inicia la campanya “Regala Reis a Blanes” per donar suport a famílies i comerços locals

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 142 0

Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha posat en marxa avui dimarts aquesta campanya, que té per objectiu continuar donant suport a la ciutadania davant la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19 i, a la vegada, als comerços locals de tots els barris de la ciutat.

Segons ha informat el consistori blanenc, al llarg d’aquesta setmana es repartiran a tots els infants de 3 a 12 anys escolaritzats al municipi una carta als Reis perquè la puguin omplir amb els seus desitjos. A la part baixa d’aquesta carta hi ha un retallable amb un val per 10 euros, que ha finançat l’Ajuntament de Blanes, i que es podran bescanviar als comerços del municipi. Al mateix document, que es distribuirà a través dels centres educatius, també s’explica en què consisteix la campanya. Els cupons es podran bescanviar entre el 17 de desembre al 5 de gener.

Paral·lelament, Blanes ha instal·lat també una bústia pels 3 Reis instal·lada davant l’ajuntament, al Passeig de Dintre.

Segons ha informat el consistori blanenc, els comerços tenen temps per adherir-se a la campanya fins el proper dilluns 21 de desembre. D’altra banda, afegeix l’ajuntament, també es pot consultar telemàticament el llistat d’establiments adherits a l’adreça www.regalareis.blanes.cat.