radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00-21:00
Malgrat adjudica les obres de l’enllumenat i els arbres del Passeig Marítim
, / 208 0 0

Malgrat adjudica les obres de l’enllumenat i els arbres del Passeig Marítim

COMPARTEIX-HO
Inici » Malgrat adjudica les obres de l’enllumenat i els arbres del Passeig Marítim

La setmana passada, la Junta de Govern local de Malgrat de Mar va aprovar l’adjudicació dels treballs d’instal·lació d’enllumenat públic a la primera fase de les obres de remodelació del Passeig Marítim.

Segons ha informat el consistori malgratenc, aquesta instal·lació al nou tram del passeig encara no havia estat completada ni legalitzada, i actualment funciona amb l’enllumenat ja existent. Tot plegat prové del conflicte amb l’empresa contractista que va executar els treballs, Rogasa SAU, que segons l’ajuntament de Malgrat ha manifestat que “no acabarà la instal·lació” perquè “no està d’acord amb els preus contradictoris aprovats i no ho executarà”.

En aquest sentit, l’ens malgratenc afirma que és necessari completar l’enllumenat públic, alimentar-lo des del nou quadre de maniobra i legalitzar la instal·lació perquè estigui en correctes condicions de seguretat i legalitat.

Els treballs s’han adjudicat a l’empresa SECE S.A. per un import de prop de 13.000 euros.

D’altra banda, la Junta malgratenca va aprovar també la compra d’un total de 117 arbres de diferents espècies, formats d’arrels i formes a l’empresa Parkinsonia S.L., per un import de prop de 17.400 euros.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar preveu plantar els nous arbres aquest mateix mes de desembre.