radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Societat S’obren dos dies de repesca d’inscripcions pel Casalet de Nadal a Palafolls

S’obren dos dies de repesca d’inscripcions pel Casalet de Nadal a Palafolls

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 286 0

L’Ajuntament de Palafolls ha decidit reobrir les inscripcions pel casalet nadalenc els dies 14 i 15 de desembre, és a dir, dilluns i dimarts vinent.

L’horari de les inscripcions serà el mateix que en l’anterior període, de 4 a dos quarts de 6 de la tarda, i també a l’edifici de l’EMMiD.

Des del consistori palafollenc informen que la decisió s’ha pres per donar resposta a totes aquelles famílies que, durant el període inicial del mes de novembre, tenien el dubte de si finalment es duria a terme o no l’activitat.

Ho explica Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

En aquest sentit, González insisteix en què al llarg del primer període d’inscripcions moltes famílies no tenien clara l’evolució de la situació de la pandèmia. Ara, amb l’establiment del tram 1 de la desescalada, el consistori ha volgut obrir aquesta repesca perquè les famílies interessades en inscriure els seus fills i filles no quedin excloses del casalet.

El Casalet de Nadal a Palafolls és l’activitat que s’ha organitzat enguany des del consistori en substitució del ja clàssic Juga Juga, un parc infantil de Nadal que ha estat impossible de plantejar enguany degut a les mesures que cal aplicar per fer front la pandèmia.

La nova activitat s’ha anomenat “Un Nadal de Pel·lícula”, i es durà a terme a les antigues escoles i al Palauet entre els dies 22 i 24 de desembre i 28 i 31 del mateix mes, així com els dies 4 i 5 de gener. L’esdeveniment oferirà jocs, manualitats, gimcanes i excursions pels infants des de P3 i fins a 6è de primària, complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19. El preu és de 60 euros.