radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal La Policia Local de Blanes aixeca una seixantena d’actes per no respectar el confinament previ al pont

La Policia Local de Blanes aixeca una seixantena d’actes per no respectar el confinament previ al pont

COMPARTEIX-HO
, / 305 0

Foto: Ajuntament de Blanes

La proximitat del Pont de la Puríssima no va impedir que, aquest passat cap de setmana, la Policia Local de Blanes aixequés diverses actes denúncia a persones que no respectaven el confinament municipal, en vigor des de les 6 del matí de divendres i fins a les 6 del matí de dilluns.

El cos blanenc va efectuar controls aleatoris en diferents punts del municipi, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, i durant el cap de setmana es van aixecar un total de 64 actes per incompliment del confinament municipal, així com per no respectar el toc de queda nocturn. D’altra banda, segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, s’han identificat un total de 1.128 vehicles.

Segons informa el consistori, el dia en què es va fer un major nombre d’identificacions va ser divendres -668 vehicles-, però diumenge va ser la jornada amb més sancions registrades -un total de 32.

Fins avui, i comptabilitzant les xifres registrades des de finals d’octubre, la Policia Local de Blanes ha aixecat mig miler d’actes per incompliments del confinament municipal de caps de setmana i de la restricció de la mobilitat nocturna. A la vegada, des del 30 d’octubre i fins el passat 22 de novembre s’han identificat els ocupants de gairebé 4.000 vehicles.