radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDimarts, 14:00 -15:00

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-18:00
Inici » L’Espai Agrari de la Baixa Tordera continua avançant per crear la seva marca i la web

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera continua avançant per crear la seva marca i la web

COMPARTEIX-HO
, / 353 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest passat dijous, l’Arxiu de Malgrat de Mar va acollir una nova trobada dels representants i actors implicats en l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

La trobada, que va convocar la Diputació de Barcelona, pretenia mostrar els avenços que s’han estat fent des de l’ens supramunicipal pel que fa a la creació de la marca de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, la web que l’ha de promoure i un vídeo que s’està confeccionant per donar-li ressò.

Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat que aquesta darrera trobada volia servir perquè el mateix sector agrari del territori validés la feina feta fins ara en aquest àmbit.

La trobada es va centrar en el debat entorn a la marca de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, la web i el vídeo de promoció de la nova marca. En aquest sentit, la voluntat era que les tres qüestions es posessin a debat i que s’aportessin suggeriments al respecte.

Tot i que no hi ha cap nova data concreta per una següent trobada, Freixa ha avançat que tots els assistents es van marcar línies a seguir per tal d’avançar en els tres àmbits.

La trobada de dijous passat a Malgrat va reunir representants polítics dels ajuntaments de Palafolls, Malgrat, Tordera, Blanes i Santa Susanna, així com persones vinculades directament al sector agrari i també a les cooperatives de la zona.