radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
L’Ajuntament homenatja amb un vídeo a la comunitat educativa de Palafolls
, / 178 0 0

L’Ajuntament homenatja amb un vídeo a la comunitat educativa de Palafolls

COMPARTEIX-HO
Home Ensenyament L’Ajuntament homenatja amb un vídeo a la comunitat educativa de Palafolls

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls ha estrenat aquest divendres un vídeo que recull els testimonis personals de diversos alumnes, docents i membres de l’equip directiu de les escoles Mas Prats, Ferreries i l’Institut de la Font del Ferro.

El vídeo, titulat “Palafolls, Vila Educadora”, mostra el relat de les vivències que aquests testimonis han tingut durant la gestió dels centres educatius en plena pandèmia, per tal de mantenir-hi l’activitat i tenint en compte totes les restriccions necessàries.

Segons l’ajuntament, amb el vídeo es vol fer èmfasi en les emocions, així com posar en valor “la gran tasca educativa i emocional” que han dut a terme els docents i equips directius de les escoles i l’Institut. A la vegada, també vol reconèixer “l’exemple de superació que han donat els infants de Palafolls”. El consistori afirma que “des de la col·laboració, l’estima i les ganes de continuar treballant per l’educació del municipi es poden superar totes les adversitats”.

El vídeo es pot veure a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.