radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Cultura La pluja obliga a ajornar l’encesa dels llums de Nadal a Palafolls, que es farà el dissabte dia 5

La pluja obliga a ajornar l’encesa dels llums de Nadal a Palafolls, que es farà el dissabte dia 5

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 356 0

Les previsions meteorològiques d’aquests darrers dies ja havien anat anunciant l’arribada de pluges per aquest darrer tram de la setmana, i avui s’ha acabat confirmant. Per aquest motiu, el consistori palafollenc ha decidit ajornar l’acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc, previst per aquesta tarda, i fer-lo el dissabte 5 de desembre, la setmana vinent.

El programa d’actes es manté igual, tot i que el seu inici s’ha retardat mitja hora. Així, dissabte de la setmana que ve es començarà l’activitat a dos quarts de 6 de la tarda, amb l’actuació del grup de música infantil Els Atrapasomnis, i una hora més tard es premerà simbòlicament el botó per encendre totes les llums de Nadal que lluirà Palafolls al llarg d’aquestes festes.

En parla Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Des del consistori s’ha informat que, per assistir a l’acte de dissabte de la setmana que ve, seran vàlides les localitats que ja s’havien reservat per avui divendres. Tot i així, Morales explica que des de l’àrea de Cultura s’està contactant amb les persones que ja tenien reserva per tal de confirmar que poden assistir a la nova data, ja que en cas que no fos així, es podria alliberar places per la gent que està en llista d’espera.

De fet, ja estan ocupades les 250 places previstes, amb una cua d’espera actual d’un centenar de persones. En aquest sentit, des del consistori s’ha recordat que, per a totes aquelles persones que no puguin assistir-hi i que no tinguin localitat, podran seguir l’acte a través del streaming de Ràdio Palafolls.

A partir del dia 5 de desembre, doncs, Palafolls comptarà ja amb l’enllumenat de Nadal encès, i amb la decoració dels alumnes dels centres educatius guarnint el Fòrum Palatiolo.