radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Economia El Black Friday perd pistonada a Palafolls

El Black Friday perd pistonada a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 198 0

Des de fa uns anys, els establiments catalans han adoptat aquesta festivitat importada dels Estats Units com un avanç de la campanya nadalenca. Primer les grans empreses i multinacionals, i finalment també el petit comerç local, s’han llençat a celebrar aquest dia, que promociona importants rebaixes de preu en tot tipus de productes, des de peces de roba fins a electrodomèstics, aparells tecnològics, entrades per espectacles i, fins i tot, vehicles.

Enguany, però, aquesta jornada de rebaixes destacades perd pistonada a Palafolls. Altres anys gairebé tots els comerços es llençaven a fer grans promocions, però enguany són menys comerços i amb menys descomptes respecte altres anys. Les restriccions per la crisi del coronavirus i el tancament perimetral dels municipis dificulta les xifres d’altres anys.

El Black Friday és una festivitat que prové dels Estats Units, on és una tradició que es celebra l’endemà del dia d’acció de gràcies. A Catalunya va arribar fa aproximadament 10 anys, però en fa uns 5 que va esclatar amb força amb la participació d’importants empreses i grans magatzems.