radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Salut Coronavirus Continua a la baixa el nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Continua a la baixa el nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 355 0

Segons les últimes dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre total de pacients ingressats per coronavirus als centres hospitalaris de Blanes i Calella és ara mateix de 40 persones. D’aquestes, 9 són a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 17 al Sociosanitari de la mateixa localitat, 13 a l’Hospital Comarcal de Blanes i 1 restant al sociosanitari blanenc.

Des de l’anterior recompte, fet aquest dilluns, a Calella s’han registrat 3 nous ingressos per Covid-19, 11 altes i una defunció. A Blanes hi ha hagut 5 ingressos nous, 7 altes i una defunció.

Al sociosanitaris de Calella s’hi ha registrat 2 nous ingressos, 6 altes i 4 defuncions, mentre que al de Blanes s’hi ha registrat un nou cas positiu.

Pel que fa als professionals sanitaris, actualment es registren 11 persones positives per coronavirus i en aïllament, així com 4 més de confinades per contacte estret amb un positiu.

Segons les dades de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya -AQuAS-, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 297 punts, i l’RT és del 0’87.

Des de la CSMS es continua insistint en no abaixar la guàrdia en la lluita contra la Covid-19, reduint el contacte social i aplicant totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries.