radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25 -00:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Can Batlle prepara les seves primeres jornades Seguim de Nit
, / 257 0 0

Can Batlle prepara les seves primeres jornades Seguim de Nit

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Can Batlle prepara les seves primeres jornades Seguim de Nit

El local jove de Palafolls ha organitzat pel proper divendres 4 de desembre una nova activitat al seu calendari. Després de reprendre l’atenció al públic aquest dilluns, coincidint amb l’inici del pla de desescalada, Can Batlle ha volgut oferir als més joves una tarda d’activitats diverses.

Serà el divendres 4 de desembre, a partir de les 5 de la tarda, amb la primera de les activitats i que tindrà al circ com a eix principal. Així, des de la plaça de Poppi s’oferirà als més joves la possibilitat d’introduir-se en l’art del circ a través d’elements com cables d’equilibris, xanques, malabars, entre altres materials.

Miquel Roura, responsable de Can Batlle, explica que per aquesta activitat no caldrà inscripció prèvia però sí que es farà per grups de 6 de persones i prenent les dades per motius de traçabilitat.

El taller de circ s’allargarà fins a les 7 de la tarda. Mitja hora abans, a dos quarts de 7, començarà a l’skatepark de Palafolls un workshop d’scooter a càrrec de Martí Samper.

Roura destaca que aquesta activitat els fa especial il·lusió, entre altres, perquè permet potenciar l’activitat en espais a l’aire lliure oferint activitats relacionades amb usos que motiven als joves, com és el del patinet.

Les primeres jornades Seguim de Nit inclouran també el taller de Graffitis que s’havia preparat ara fa un mes als exteriors de l’Institut, i que va haver-se d’ajornar per les noves mesures anti-Covid. Finalment, aquesta activitat es podrà fer la tarda de divendres que ve, de 7 a 9 del vespre, amb diferents torns de mitja hora, durant els quals els participants podran aprendre l’art dels grafits de la mà d’Àlex Gómez, “Odie”.

L’última de les activitats organitzades serà una jornada de Rap i Fresstyle al mateix local de Can Batlle, amb Vinnie Kairos & L’Home Estàtic en directe.

Per participar a totes les activitats exceptuant el taller de circ caldrà una inscripció prèvia contactant amb Can Batlle, per tal de poder complir amb totes les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19.