radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
El PSC lamenta el canvi dels llums de Nadal i reivindica la seva personalitat d’altres anys
, / 343 0 0

El PSC lamenta el canvi dels llums de Nadal i reivindica la seva personalitat d’altres anys

Cultura Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura El PSC lamenta el canvi dels llums de Nadal i reivindica la seva personalitat d’altres anys

El grup municipal del PSC a Palafolls va fer un prec en la sessió plenària d’aquest passat dijous en què feia referència a la col·locació del nou enllumenat nadalenc al municipi.

En el text, que va llegir el regidor Joan Vila, els socialistes lamenten que el nou govern hagi apostat per una decoració “convencional, de lloguer i comuna a la majoria de pobles”. En aquest sentit, consideren que amb l’actual enllumenat nadalenc s’ha perdut el caràcter que feia diferent el municipi, amb les frases i reflexions que anys enrere havien decorat els carrers de Palafolls.

A més, segons el PSC, ara les tradicions del poble poden ser necessàries per trobar “un punt de suport col·lectiu” a la situació actual, i consideren que compartir reflexions a través dels llums de Nadal “és un bon mitjà per fer-ho”.

El PSC demana que es recuperi el fet d’aprofitar la decoració de Nadal per incloure les frases curtes per “recuperar l’empenta” que Palafolls “sempre ha tingut”, ja que ho consideren una tradició “que no s’ha de perdre”.

Al prec hi va respondre la primera tinent d’alcalde, Susanna Pla, que va defensar l’actual enllumenat i que va dir que l’aposta de l’actual govern ha estat també, en part, incloure la participació dels infants i joves en la decoració nadalenca.

El PSC admet que són conceptes diferents d’entendre la il·luminació de Nadal, però creu que les dues apostes són compatibles i que es podrien combinar, per no haver d’esborrar el projecte d’anys anteriors.