radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
El Castell de Palafolls reobre avui les seves portes
, / 289 0 0

El Castell de Palafolls reobre avui les seves portes

COMPARTEIX-HO
Home Cultura El Castell de Palafolls reobre avui les seves portes

Després de diversos mesos d’obres, la fortalesa palafollenca reobre les seves portes als visitants avui dissabte.

Ho fa, a diferència d’abans, amb horaris d’obertura i tancament, i fora d’aquests el castell romandrà tancat al públic. Així, en l’actual horari d’hivern, el recinte es mantindrà obert de 8 del matí a 7 de la tarda, i en horari d’estiu ampliarà la seva obertura a les 9 del vespre.

El Castell de Palafolls ha estat rebent obres de reforma durant els darrers mesos, principalment en l’àmbit de la seguretat i l’accessibilitat. En aquest sentit, s’ha incorporat il·luminació i s’han col·locat baranes al llarg del camí. A la vegada, s’ha tancat l’accés a determinats espais de la fortalesa, com l’ermita, per evitar possibles accidents i accions vandàliques.

El Castell de Palafolls està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional, i avui dissabte podrà tornar a ser visitat pels palafollencs que surtin a gaudir del cap de setmana; de moment, i fins que no s’aixequin les restriccions anti-Covid, només les persones del municipi podran gaudir del seu entorn.