radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
El ple de demà debatrà una modificació del règim de dedicació i retribució de l’alcalde de Palafolls
, / 334 0 0

El ple de demà debatrà una modificació del règim de dedicació i retribució de l’alcalde de Palafolls

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Política El ple de demà debatrà una modificació del règim de dedicació i retribució de l’alcalde de Palafolls

L’Ajuntament de Palafolls celebrarà demà dijous, el tercer d’aquest mes, la sessió ordinària del ple municipal corresponent al mes de novembre.

L’ordre del dia compta amb un total de 10 punts, i començarà, com és habitual, amb l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i amb les informacions de presidència. Després d’aquestes dues qüestions recurrents al debat de l’ordre del dia, el ple seguirà amb un punt que debatrà la modificació del règim de dedicació i retribució de l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany. Fins ara, l’alcalde ha comptat amb una retribució de 13.125 euros bruts anuals i una dedicació del 35%, la qual es tradueix en 13 hores setmanals de feina al consistori. Segons han informat fonts de l’equip de govern palafollenc, la dedicació d’Alemany, a partir d’ara, serà del 100%, i la retribució econòmica que percebrà serà proporcional a l’augment d’hores dedicades a l’ajuntament.

Seguidament, el ple continuarà amb el debat de quatre punts de caràcter econòmic, entres els quals la dissetena modificació de crèdit plantejada enguany.

El ple acabarà, d’una banda, amb l’aprovació del conveni entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Palafolls per la delegació de la competència del Servei d’Atenció Domiciliària. De l’altra, i com a últim punt, es debatrà l’aprovació de l’expedient de contractació de serveis de jardineria al nostre municipi. La sessió plenària acabarà amb el torn de precs i preguntes.

Aquest cop, el ple tornarà a celebrar-se de forma telemàtica, com ja es va fer en l’anterior convocatòria, i podrà seguir-se en directe a través dels diferents canals de Ràdio Palafolls a partir de les 7 de la tarda.