radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25 -00:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Ensenyament Palafolls oferirà dimecres un taller en línia sobre els canvis a l’adolescència

Palafolls oferirà dimecres un taller en línia sobre els canvis a l’adolescència

COMPARTEIX-HO
, / 237 0

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, amb la col·laboració de l’Institut de la Font del Ferro i la Diputació de Barcelona, ha organitzat pel proper dimecres un taller en línia amb l’adolescència com a temàtica central.

Es tracta d’una iniciativa adreçada a pares, mares i famílies d’adolescents que tenen neguit en comprendre els comportaments i canvis dels seus fills i filles en l’àmbit afectiu i emocional, sobretot en el moment actual.

Segons informa el consistori palafollenc, l’objectiu de la proposta és donar eines per entendre els canvis tant físics com mentals relacionats amb l’adolescència. En aquest sentit, a la xerrada es parlarà de la sexualitat i l’afectivitat dels joves adolescents i com poder tractar-ho a casa a partir de casos concrets, així com també es donarà a conèixer als pares i mares el que s’observa a les aules, com són els dubtes o les inquietuds en l’àmbit afectiu. La xerrada, impartida per Marta Tordera, membre de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella de Barcelona i que treballa amb adolescents, donarà als assistents eines i recursos per poder comprendre els seus fills i filles.

Les persones interessades en participar a aquesta sessió, que es farà en línia a través de la plataforma Zoom, han de complimentar un formulari que trobaran en aquest enllaç: Taller “Canvis a l’adolescència”

La sessió, que portarà per títol “Sobre els canvis a l’adolescència”, començarà a dos quarts de 7 del vespre.