radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Malgrat ja té espai per a una futura i possible ampliació de la biblioteca
, / 173 0 0

Malgrat ja té espai per a una futura i possible ampliació de la biblioteca

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Malgrat ja té espai per a una futura i possible ampliació de la biblioteca

Encara no hi ha projecte, ni data prevista, però des d’ahir l’Ajuntament de Malgrat ja disposa de l’immoble adjacent a la Biblioteca, valorat en més de mig milió d’euros, i on actualment hi ha un bar restaurant als baixos i unes oficines a la primera planta.

Aquest immoble era propietat de la cooperativa La Malgratenca, que ha cedit l’espai al consistori.

Ja al 1991, l’ajuntament ja va comprar a aquesta cooperativa l’espai actual de la biblioteca, mentre que l’entitat es reservava l’altre immoble per fer front a possibles deutes de la cooperativa. Un cop quedessin saldats, ja s’havia acordat la cessió de l’espai al consistori; una cessió que es va formalitzar al febrer, però que ahir es va materialitzar.

El consistori explica que l’acord de cessió allarga els lloguers dels locals fins l’abril del 27, quan el consistori podrà donar-li un ús cultural a l’espai. De fet, el consistori ja té en ment a què dedicar aquest espai, ja que té la intenció de poder ampliar, en un futur, la biblioteca de Malgrat, que justament rep el nom de La Cooperativa.