radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Malgrat congela impostos per 7è any consecutiu

Malgrat congela impostos per 7è any consecutiu

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 264 0

El proper any els malgratencs pagaran el mateix pels  impostos, taxes i preus públics municipals. Així ho ha decidit el govern municipal, que no portarà a ple cap modificació de les ordenances i per tant, es prorrogaran les d’aquest any.

Serà el setè any consecutiu sense increment dels principals rebuts municipals, com l’IBI, circulació o escombraries. Ho explica Isabel Ortiz, regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Segons els càlculs del consistori, l’Ajuntament de Malgrat ha deixat d’ingressar uns 560.000 euros, tant sols un 2,7% del previst per aquest any. Tot i això, la regidora d’Hisenda de Malgrat creu que no és moment d’augmentar la pressió fiscal i senyala que caldrà fer mans i mànigues per confeccionar el pressupost del proper any. Ortiz manté que el pressupost ordinari –el que recull el funcionament i les obligacions de l’Ajuntament- està del tot garantit, i que es destinarà part del superàvit del consistori a inversions sostenibles. La regidora preveu reforçar les partides de suport a les famílies vulnerables i promoció econòmica.

El pressupost de l’Ajuntament de Malgrat ronda els 20 Milions d’euros, dels quals es calcula que uns 15 Milions provenen dels impostos i taxes municipals que recapta directament dels seus ciutadans.