radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Cultura Palafolls comença a instal·lar els llums de Nadal

Palafolls comença a instal·lar els llums de Nadal

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 269 0

Foto: RP

A finals de la setmana passada, la Brigada Municipal va començar a instal·lar els elements decoratius de Nadal que Palafolls lluirà als seus principals carrers, així com en les entrades de les urbanitzacions del municipi.

Enguany, la gran majoria de la decoració serà nova, ja que s’han llogat els elements a una empresa externa; uns nous elements que es combinaran amb d’altres que ja són propietat del consistori, com ara les estrelles que es col·loquen en alguns fanals.

El que no varia són les zones que lluiran aquesta decoració. Al centre s’il·luminaran les principals vies de comunicació, com l’Avinguda Costa Brava, Pau Casals i els carrers  Capdevila, Ramon Turró, a la zona d’entrada al poble i, òbviament, el carrer Major, que estrenarà decoració.

A Sant Lluís es col·locaran elements a l’avinguda del Mar, així com es col·locaran altres elements a les entrades de Mas Reixach, Mas Carbó i a Sant Genís, que també tindrà decoració lumínica a la trama urbana. La instal·lació de tota la decoració nadalenca s’allargarà durant aquest mes de novembre.

A banda d’aquesta il·luminació, llogada a una empresa per un preu de 15.000€, l’Ajuntament ja treballa amb els centres educatius per elaborar la decoració específica que lluirà el Fòrum Palatiolo. Serà un element especial que es començarà a construir en els propers dies, un cop els alumnes de les escoles i la llar hagin pogut fer la feina principal.

El consistori palafollenc treballa per poder fer un acte d’encesa de llums per a finals d’aquest mes, preveient també la possibilitat de fer-ho telemàticament.