radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
La Policia Local aixeca una cinquantena de sancions per no respectar les restriccions anti-Covid
, / 528 0 0

La Policia Local aixeca una cinquantena de sancions per no respectar les restriccions anti-Covid

COMPARTEIX-HO
Inici » La Policia Local aixeca una cinquantena de sancions per no respectar les restriccions anti-Covid

Aquest cap de setmana que hem deixat enrere, el cos de la Policia Local de Palafolls ha aixecat un total de 52 sancions a persones que no respectaven les mesures decretades per fer front a la Covid-19.

D’aquestes actes aixecades, 17 s’han registrat en els diferents controls realitzats pel cos policial al llarg del cap de setmana, i que han servit per controlar la mobilitat entre municipis, prohibida pel confinament entre el divendres a les 6 del matí i avui dilluns a la mateixa hora.

D’altra banda, la majoria de les altres sancions han estat per casos en què se superaven les 6 persones reunides en grup i també per saltar-se el toc de queda nocturn. En aquest sentit, des del cos palafollenc s’ha destacat la sanció a un total d’11 persones que, des de municipis veïns, havien vingut a Palafolls per jugar un partit de futbol.

De tot plegat en parla el sergent de la Policia Local de Palafolls, Xavier Reina, en declaracions a aquesta emissora.

Aquest passat cap de setmana ha estat el segon amb el confinament perimetral entre municipis, que no permet sortir de la localitat de residència si no és per causes justificades. A la vegada, aquest divendres el Govern català va ampliar per 15 dies més el toc de queda nocturn al territori, i que prohibeix la circulació de persones i vehicles a la via pública entre les 10 de la nit i les 6 del matí; la mesura, doncs, es mantindrà en vigor fins el 23 de novembre.