radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Els grups confinats de Mas Prats i Les Ferreries esperen confirmació per les proves PCR
, / 1106 0 0

Els grups confinats de Mas Prats i Les Ferreries esperen confirmació per les proves PCR

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Els grups confinats de Mas Prats i Les Ferreries esperen confirmació per les proves PCR

En les darreres hores a Palafolls s’han confinat 2 grups d’alumnes -dels cursos de 1r i 3r- de l’escola Mas Prats, així com un grup de P5 de Les Ferreries.

Tal i com marca el Departament d’Educació, els protocols s’han activat en detectar els casos positius de coronavirus i des dels centres ara estan a l’espera de la realització de les proves PCR. De moment, els grups bombolla han quedat confinats.

Maribel Queralt, directora de l’escola de les Ferreries, ha explicat que es va seguir el protocol establert i que ara estan pendents de saber quan es podran fer la prova PCR, que es durà a terme a la mateixa escola amb una unitat mòbil del Servei d’Epidemiologia. Tot i que la directora creu que podria ser el cap de setmana, explica que encara no han tingut cap confirmació al respecte.

De la mateixa manera s’ha pronunciat la directora de l’escola Mas Prats, Laura Duarte, que ha explicat que hi ha una demora en la resposta del Servei d’Epidemiologia pel que fa a la confirmació de quan es faran les proves als grups confinats. Amb tot, espera que al llarg d’avui s’hi posin en contacte.

Amb aquests, fins avui són 4 els casos de grups escolars que han hagut de posar-se en quarantena a Palafolls per culpa del coronavirus. El primer cas confirmat als centres educatius palafollencs va ser a l’Institut de la Font del Ferro, a principis d’aquest mes d’octubre.

A nivell municipal, a Palafolls fins avui s’han detectat 130 casos de Covid-19, acumulats des del mes de març, amb un nombre total de casos sospitosos que puja als 1.387.