radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Se suspèn la castanyada de Palafolls
, / 431 0 0

Se suspèn la castanyada de Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Se suspèn la castanyada de Palafolls

La Puput de Palafolls ha decidit suspendre l’edició d’enguany de la Castanyada. Ho fa a contracor però sense cap altra opció alternativa, tenint en compte les mesures que s’estan aplicant per fer front a l’augment de contagis per la Covid-19.

Marissa Ràmia, membre de l’entitat cultural, ha explicat a RP que aquest cop la castanyada ja era impossible de celebrar tal i com es duia a terme altres anys. Inicialment, quan  encara es contemplaven possibilitats, es va plantejar establir sistemes per poder garantir les distàncies, així com que la gent s’endugués les castanyes a casa. Ara, però, amb l’establiment del toc de queda nocturn, des de la Puput asseguren que és inviable.

Des de la Puput asseguren que la decisió els sap molt greu, ja que es tracta d’una tradició popular amb molt de seguiment al municipi, i que amb els anys s’havia anat consolidant.

En aquest sentit, Ràmia explica que, malgrat haver-se començat a introduir el Halloween, aquest costum s’havia acabat fusionant també amb la castanyada.

La castanyada de Palafolls és una de les activitats que organitza anualment la Puput, conjuntament amb altres també molt populars com la Quina de Nadal. En aquest cas, des de l’entitat cultural també veuen difícil que, amb les circumstàncies actuals i amb les mesures implementades, es pugui acabar celebrant amb normalitat.