radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Primera nit tranquil·la de confinament nocturn estricte
, / 242 0 0

Primera nit tranquil·la de confinament nocturn estricte

COMPARTEIX-HO
Home Policial - Judicial Primera nit tranquil·la de confinament nocturn estricte

Tot i que de fet ha estat la segona nit amb el toc de queda en marxa, aquesta passada nit ha estat la primera en la que la Policia ja podia començar a sancionar a aquelles persones que han desobeït les ordres de confinament nocturn entre les 22h i les 6h del matí.

A Palafolls, els agents de la Policia Local no han interposat cap sanció relativa a aquestes mesures destinades a aturar l’avanç dels contagis de la Covid-19.

La patrulla del cos local de seguretat ha realitzat diferents rondes durant la matinada per controlar els desplaçaments tant de vianants com també de vehicles, ja que només es pot estar fora de la llar en casos especials, com desplaçaments a la feina o per qüestions sanitàries; com ara anar a l’hospital o a la farmàcia de guàrdia.

Els agents també han comprovat que els establiments de restauració segueixin les restriccions d’obertura. Des de diumenge, els bars, cafeteries i restaurants han de deixar d’atendre el públic a les 21h, tot i que es permet fer lliuraments a domicili fins les 22h.

De moment a Palafolls no s’han instruït sancions referents a aquestes noves restriccions. Ha passat el mateix a Blanes, on la Policia Local d’aquesta ciutat tampoc ha hagut d’aixecar cap acta aquesta passada matinada relativa a les noves mesures contra la Covid-19.

A Malgrat en canvi, els agents han interposat dues sancions per incompliment del confinament nocturn. Segons fonts de la Policia Local de Malgrat serien sancions a dues persones que eren a la via pública sense justificació dins l’horari del toc de queda.