radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Palafolls debatrà les ordenances en un ple, de nou, telemàtic
, / 245 0 0

Palafolls debatrà les ordenances en un ple, de nou, telemàtic

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Política Palafolls debatrà les ordenances en un ple, de nou, telemàtic

L’Ajuntament de Palafolls ha convocat ja la sessió ordinària del ple municipal corresponent a aquest mes d’octubre. El ple es durà a terme aquest proper dijous, i servirà per debatre un total de 9 punts a l’ordre del dia.

A banda de les qüestions que es porten a debat, la celebració d’aquest ple destaca pel fet que tornarà a fer-se de forma telemàtica. Aquesta mesura, excepcional i que ja s’havia implementat a la primavera durant el confinament, s’ha tornat a implementar ara com a resposta a la situació d’empitjorament de la pandèmia.

El ple començarà igualment al punt de les 7 de la tarda, i ho farà amb l’aprovació de les actes de les sessions anteriors i amb informacions de presidència, on es donarà compte del nomenament de la substitució del jutge de pau.

La sessió seguirà amb el debat de l’aprovació de l’expedient de contractació del servei d’acolliment diürn a persones grans de l’Ajuntament de Palafolls, i es continuarà donant compte d’un decret d’aprovació d’una modificació de crèdit.

El cinquè punt de l’ordre del dia és el més destacat, ja que és el del debat d’aprovació de les ordenances fiscals del proper 2021. Tal i com ja va avançar fa uns dies l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, la voluntat del govern és no augmentar els impostos ni les taxes locals pel proper any, tenint en compte la situació econòmica derivada de la Covid-19.

El ple seguirà amb el debat d’aprovació dues noves modificacions de crèdit, la quinzena i la setzena d’enguany, respectivament, i acabarà amb el debat d’una moció a favor de la protecció del sistema sanitari d’atenció primària, i que presenten els grups del PSC i Palafolls en Comú.

La sessió plenària acabarà amb el torn de precs i preguntes.

Malgrat celebrar-se de forma telemàtica, aquest ple d’octubre podrà seguir-se també en directe als diferents canals de Ràdio Palafolls.