radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Palafolls supera els 100 positius acumulats per coronavirus

Palafolls supera els 100 positius acumulats per coronavirus

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 767 0

Segons les últimes dades de l’ Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el nostre municipi té confirmats actualment 105 casos de Covid-19, acumulats des del mes de març. A aquests cal sumar-hi els 1.311 casos sospitosos fins avui, en aquest cas persones que han tingut símptomes però que no se’ls ha sotmès a cap prova que confirmi la Covid-19.

Durant aquesta última setmana, segons dades de la Diputació de Barcelona, Palafolls ha registrat 8 nous casos positius de coronavirus. En els darrers dos mesos, el nostre municipi ha duplicat els casos detectats de coronavirus, passant de 49 casos el 22 d’agost als 105 actuals.

Actualment l’índex de risc de brot a Palafolls és molt alt, situant-se als 383 punts, 10 punts més que la dada d’ahir dijous.

A d’altres municipis de la zona, com Malgrat de Mar, ja s’han superat els 300 positius acumulats confirmats de Covid-19, 16 l’última setmana. En aquest municipi veí, l’índex de risc brot ha disminuït respecte ahir, però continua molt alt, als 339 punts. On més s’ha notat un increment dels casos ha estat a Tordera, municipi que en l’última setmana ha registrat 41 casos confirmats de Covid-19, amb un risc de brot que supera els 1.000 punts -concretament, 1.038-, tot i que ha disminuït respecte ahir més de 100 punts.

En el global de la comarca del Maresme s’han registrat durant els últimes 7 dies un total de 1.072 casos nous de coronavirus.

Elaboració: RP

 

Elaboració: RP