radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Blanes suspèn la Fira de Tardor i trasllada els mercats ambulants
, / 324 0 0

Blanes suspèn la Fira de Tardor i trasllada els mercats ambulants

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Blanes suspèn la Fira de Tardor i trasllada els mercats ambulants

Noves cancel·lacions al calendari cultural de la nostra zona. A finals d’aquesta setmana, l’Ajuntament de Blanes anunciava la suspensió de la 4a edició de la Fira de Tardor, prevista pels dies 30 d’octubre i 1 de novembre al municipi. Tal i com ha recordat el consistori blanenc, aquesta hauria estat la primera fira celebrada a Blanes aquest 2020 des de l’inici de la pandèmia, però finalment s’ha hagut d’anul·lar per complir amb les noves mesures davant de la Covid-19.

Aquest cap de setmana ja s’han vist anul·lats a els dos concerts que hi tenia previst oferir Pau Riba, igualment com s’ha anul·lat el concert del grup MON del 24 d’octubre.

L’Ajuntament de Blanes ha anunciat també el trasllat dels seus mercats ambulants. Segons informa el consistori, als Mercats de la Fruita i Verdura, dels Teixits i La Plantera continuarà havent-hi les mateixes parades que fins ara, si bé s’ha alterat l’espai on estan ubicats els mercats per permetre la seva instal·lació. Des d’aquest divendres, doncs, el Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre s’ha traslladat al Passeig de Mar, i tant el Mercat de La Plantera dels dissabtes al matí com el Mercat dels Teixits dels dilluns al matí es traslladaran provisionalment a una nova ubicació mentre s’allargui l’aplicació de la nova mesura. Segons indica l’ajuntament, tant un com l’altre ocuparan una part de l’esplanada del costat del pavelló, on també quedarà un espai reservat perquè puguin seguir estacionant vehicles.