radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00 -21:00
Pre-OcupatsDimarts, 20:30 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 21:25-22:00
Els bars i restaurants de Palafolls abaixen la persiana
, / 538 0 0

Els bars i restaurants de Palafolls abaixen la persiana

Economia Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Economia Els bars i restaurants de Palafolls abaixen la persiana

Després de la incertesa d’ahir a la tarda, finalment aquesta mitjanit ha entrat en vigor el tancament de bars i restaurants a Catalunya, que a partir d’avui i durant 15 dies només podran fer menjar per emportar i servei de menjar a domicili.

A Palafolls, aquest matí els establiments ja no han aixecat la persiana, almenys per donar accés a l’interior del local, així com tampoc han muntat la terrassa, davant d’una mesura que ha provocat rebuig en el sector de l’hostaleria i que, encara, genera incertesa entre els establiments.

En aquest sentit, alguns dels responsables de bars i cafeteries han explicat que aquest matí han optat per adaptar altre cop l’activitat al servei de menjar per emportar, però asseguren que molta gent no està acostumada a aquest tipus de dinàmica i que, si no poden seure a fer un entrepà i un cafè, opten per quedar-se a casa.

Tot plegat ha provocat, segons els responsables dels establiments, una reducció de la clientela. Escoltem a la Montse, en Dilso i l’Ángeles.

La sensació entre el sector de la restauració és que les mesures s’acabaran allargant més dels 15 dies anunciats inicialment, i lamenten que la mesura acabi obligant a abaixar la persiana definitivament a la majoria d’establiments.