radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Confinat un grup de 1r d’ESO de l’Institut de la Font del Ferro
, / 878 0 0

Confinat un grup de 1r d’ESO de l’Institut de la Font del Ferro

COMPARTEIX-HO
Inici » Confinat un grup de 1r d’ESO de l’Institut de la Font del Ferro

Ahir a la nit, l’Institut de Palafolls rebia la confirmació d’un cas positiu de Covid-19 en un dels seus alumnes. L’estudiant, que ja feia una setmana que no anava a classe, forma part d’un grup de 1r d’ESO del centre, el qual ha estat confinat a casa seguint el protocol.

Jordi Busquets, director de l’institut palafollenc, ha explicat que, un cop es va conèixer el cas positiu, des del Servei Epidemiològic de la Generalitat s’ha decidit portar una unitat mòbil per fer les proves PCR als alumnes del grup.

El fet que l’alumne no hagi estat en contacte des de fa una setmana amb la resta de companys és el motiu pel qual els alumnes del grup, de moment, només hauran de fer la quarantena fins dilluns, i dimarts ja podran retornar a l’aula. Busquets, però, ha aclarit que si surt algun cas positiu, la Generalitat es posarà en contacte amb el centre i també amb el mateix alumne afectat. El director assegura que, per ara, es tracta d’un cas aïllat i controlat.

Aquest és el primer cas de Covid-19 confirmat als centres educatius de Palafolls, i s’ha afrontat, com en tota la resta de casos, seguint el protocol establert pel Departament d’Educació.

Fins avui, segons dades de la Generalitat, hi ha 1.330 grups confinats d’entre tots els centres educatius de Catalunya, el que suposa només un 1.85% del total.