radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Parlem en SèrieDivendres, 14:03 -14:30

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
25 denúncies i prop d’un centenar d’identificacions per part de la Policia Local aquest cap de setmana
, / 638 0 0

25 denúncies i prop d’un centenar d’identificacions per part de la Policia Local aquest cap de setmana

COMPARTEIX-HO
Home Policial - Judicial 25 denúncies i prop d’un centenar d’identificacions per part de la Policia Local aquest cap de setmana

La Policia Local de Palafolls ha tornat a registrar un nombre notable de denúncies i identificacions al municipi aquest passat cap de setmana.

Concretament, segons dades facilitades pel cos local de seguretat, entre dissabte i diumenge passats es van emetre 25 actes denúncia i 95 identificacions.

Aquestes dades arriben després que, al llarg d’aquests darreres caps de setmana s’hagin estat registrant diversos casos de botellons al carrer i de grups nombrosos de joves, alguns d’entre 13 i 14 anys, que es trobaven a la via pública i que, en alguns casos, han generat molèsties als veïns i incidents.

D’altra banda, la Policia Local i també els Bombers van haver d’actuar en un contenidor que va ser incendiat de matinada aquest cap de setmana a la cruïlla entre avinguda Costa Brava i Camí del Roig. El foc va obligar a l’actuació d’un camió de bombers.

En l’àmbit policial però en un altre sentit, Palafolls celebra demà la Festa Patronal de la Policia, un acte que tindrà lloc al Teatre de Palafolls a partir de dos quarts d’1 del migdia. Durant l’esdeveniment hi haurà parlaments, el passi d’un vídeo i condecoracions pels agents del cos.