radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Malgrat celebra el seu Aplec de la Sardana adaptat a les circumstàncies
, / 135 0 0

Malgrat celebra el seu Aplec de la Sardana adaptat a les circumstàncies

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Malgrat celebra el seu Aplec de la Sardana adaptat a les circumstàncies

El municipi veí de Malgrat de Mar torna a calçar-se entre avui dissabte i demà diumenge les espardenyes per gaudir, un any més, del tradicional Aplec de la Sardana.

Enguany, l’esdeveniment arriba a la seva 46a edició, i ho fa d’una manera excepcional i marcat, com passa amb tots els actes culturals, per la pandèmia de la Covid-19. Això, però, no ha impedit que l’Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina hagi tornat a organitzar l’aplec per aquest 2020. Ho ha fet, això sí, reinventant-se, preparant una edició en format concert.

Montserrat Clapés, membre de La Barretina, explicava en una entrevista a aquesta emissora que enguany no es podran ballar sardanes, en compliment de les mesures sanitàries, i que se seguirà una audició de les sardanes, que seran més curtes, des de cadires.

Tot i que no cal inscripció prèvia, sí que es prendran les dades dels assistents a l’entrada del recinte, per d’aquesta manera poder gestionar possibles casos de coronavirus.

L’audició-concert d’avui arrenca a les 5 d’aquesta tarda al Parc de Can Campassol amb les Cobles Sant Jordi, Ciutat de Barcelona i Ciutat de Girona. Demà diumenge, l’aplec seguirà el mateix horari amb el torn de les cobles Principal del Llobregat i Jovenívola de Sabadell.