radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » La Quarta Finestra presenta diumenge l’obra “La gran nit de Lourdes G”

La Quarta Finestra presenta diumenge l’obra “La gran nit de Lourdes G”

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 303 0

Tot i que fins la setmana vinent no s’inicia la programació cultural impulsada des de l’Àrea de Cultura de Palafolls, aquest cap de setmana el nostre municipi ja podrà gaudir d’una proposta cultural dins del teatre. El grup palafollenc La Quarta Finestra oferirà aquest proper diumenge a la tarda al Teatre de Palafolls la representació “La gran nit de Lourdes G”, una obra escrita per Cristina Clemente i Josep Maria Miró i que representarà l’alumnat del grup de joves.

Aquesta setmana passaven per aquesta emissora Pili Jiménez i Nácara Huélamo, responsables tècniques de La Quarta Finestra, per presentar el projecte i avançar alguns detalls de l’obra que oferiran diumenge. Tot i que no van voler desvetllar gaires aspectes, Jiménez i Huélamo van assegurar que l’obra comptarà amb sorpreses.

L’afectació de la pandèmia del coronavirus ha obligat a La Quarta Finestra a readaptar-se per poder seguir duent a terme la seva activitat.

En aquest sentit, les responsables del grup destaquen la dificultat afegida d’haver estat treballant amb grups de joves en què el compromís no només depenia d’ells. Malgrat totes les dificultats, es va acabar tirant tot plegat endavant per les ganes que van mostrar els nois i noies.

Per tal de poder assistir a l’obra de teatre que oferirà aquest diumenge La Quarta Finestra caldrà prèviament fer una reserva a través de l’adreça de correu electrònica reserveslaquartafinestra@gmail.com, des d’on es respondrà a les persones interessades confirmant la petició i explicant el protocol que cal seguir davant de la Covid-19.

Paral·lelament a l’obra d’aquest diumenge, el grup teatral ja té obertes les inscripcions per un nou curs de classes de teatre, que es duran a terme els dimecres i els divendres a partir d’aquest octubre al Local d’Entitats del costat del teatre palafollenc. Per a més informació cal contactar amb l’adreça laquartafinestra@gmail.com.