radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Cultura L’Ajuntament estudia la realització d’activitats per Nadal adaptades

L’Ajuntament estudia la realització d’activitats per Nadal adaptades

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 252 0

Cavalcada dels Reis Mags a Palafolls – Foto: Ajuntament de Palafolls

L’afectació del coronavirus va obligar, primer, a suspendre tota activitat de caire cultural, i ara continua condicionant la realització d’aquestes iniciatives amb mesures i restriccions per fer-hi front.

En aquest escenari, des del consistori palafollenc es continua treballant actualment per mantenir una agenda social i cultural al municipi adaptada a les actuals circumstàncies. Aquesta és la voluntat expressada pel mateix alcalde, Francesc Alemany, en declaracions RP, qui ha explicat que reactivar l’activitat social a Palafolls és una de les prioritats del govern de cara a aquests propers mesos.

Entre altres, el consistori ja està valorant com adaptar les activitats de Nadal a les mesures que, en el seu moment, s’estiguin aplicant des de les autoritats pertinents. L’alcalde de Palafolls explica que la intenció és impedir que es perdi la il·lusió, especialment la dels més petits, pel que fa a la celebració d’aquestes properes festes nadalenques, però admet que enguany tot plegat no podrà celebrar-se amb la mateixa normalitat que anys anteriors.

Seguint les normatives actuals de salut i preveient que les properes festes nadalenques no n’estaran exemptes, activitats com els àpats en família o les cavalcades dels 3 Reis d’Orient hauran d’adaptar-se a les circumstàncies que imposa la pandèmia.

Malgrat tot, l’alcalde de Palafolls afirma que cal treballar perquè les entitats puguin reprendre la seva activitat, posant com a exemple l’experiència de la Festa Major adaptada, i fer-ho compatible amb les mesures exigides.

Tot i que actualment es treballi per organitzar activitats adaptades, des del consistori s’assegura que caldrà anar seguint les evolucions de la pandèmia i les mesures que es van aplicant per fer-hi front i que van canviant.