radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Confinat un grup de 5è de primària d’una escola de Malgrat de Mar
, / 396 0 0

Confinat un grup de 5è de primària d’una escola de Malgrat de Mar

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Confinat un grup de 5è de primària d’una escola de Malgrat de Mar

Les Escoles Fonlladosa del municipi veí de Malgrat de Mar han hagut de confinar un grup de 5è de primària per un cas positiu de Covid-19.

Davant d’això, el centre ha activat els protocols marcats pel Departament d’Educació, per la qual cosa la classe sencera i la tutora del grup han estat enviats a casa.

Des del centre educatiu, el seu director, Josep Rebull, ha puntualitzat en declaracions a aquesta emissora que es tracta d’un dels dos grups bombolla en què està dividit el curs de 5è. El director ha explicat que, un cop el Servei d’Epidemiologia de la Generalitat va trucar al centre, es va activar el protocol establert en aquests casos. En aquest cas, els alumnes no tornaran a l’aula fins el dia 1 d’octubre.

Aquest dijous se sabran els resultats de les proves PCR fetes als alumnes i a la tutora del grup.

Els alumnes confinats a casa seguiran les classes i les extraescolars de forma telemàtica. En aquest sentit, el director de l’escola malgratenca ha puntualitzat que el protocol intern del centre pel que fa al seguiment de l’activitat acadèmica ja s’ha posat en marxa des del primer moment.

El director de les Escoles Fonlladosa de Malgrat ha volgut també puntualitzar que la situació amb què s’ha trobat el seu centre no és excepcional, i que caldrà estar preparat per poder-hi fer front arreu del territori de la manera més ràpida possible.