radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Societat La Parròquia de Palafolls enceta un nou curs de catequesi

La Parròquia de Palafolls enceta un nou curs de catequesi

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 183 0

Amb la represa del curs escolar, la parròquia de Palafolls torna a organitzar un curs de catequesi per tal d’ensenyar la doctrina catòlica als més petits, per acabar-lo amb la celebració de la primera comunió a la primavera de l’any vinent.

Els infants interessats a començar la catequesi han de inscriure’s prèviament. A Palafolls les inscripcions s’han concretat per demà dimarts a la tarda. Per formalitzar-les s’ha d’anar a la rectoria del nostre municipi, al carrer Francesc Macià número 2, entre les 5 i les 7 de la tarda, tot i que les activitats i les classes no començaran fins a passat Tots Sants, a l’espera de veure l’evolució l’inici del curs a les aules escolars. Mossèn Salvador Gras, rector de la parròquia de Palafolls, explica que els grups no superaran els 10 alumnes i que es mantindran les mesures de seguretat.

Les inscripcions són tant per a fer la comunió, com també per les comunions solemnes i les confirmacions.

El curs passat es va veure alterat per culpa del coronavirus i la majoria de les activitats docents es van fer a distància i les celebracions de comunions s’han hagut d’anar fent poc a poc, una a una, per les limitacions d’espai a l’església de Palafolls.

Justament aquest proper cap de setmana 7 adults de Palafolls rebran la confirmació per part del bisbe de Girona a la catedral d’aquesta ciutat.