radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
S’activa la matrícula oberta a la Llar d’Infants pel nou curs
, / 147 0 0

S’activa la matrícula oberta a la Llar d’Infants pel nou curs

Ensenyament

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Ensenyament S’activa la matrícula oberta a la Llar d’Infants pel nou curs

Igualment com la resta de centres educatius de Palafolls, la Llar d’Infants Palafollets ha arrencat aquesta setmana el nou curs 2020-2021, marcat per les circumstàncies de la pandèmia de la Covid-19.

Degut a les afectacions derivades del coronavirus, les inscripcions regulars de la llar s’han vist afectades, per la qual cosa l’Ajuntament de Palafolls ha decidit activar el sistema de matrícula oberta per a totes les famílies que, a partir d’aquesta setmana i al llarg del curs escolar, vulguin inscriure els seus fills, encara que l’activitat ja hagi començat.

Aquest no és l’únic canvi organitzatiu que s’ha aplicat a la llar palafollenca, on s’ha treballat per fer més segur l’entorn davant de la Covid-19. Entre les noves mesures hi ha les entrades i sortides independents a través de tres punts d’accés diferenciats, amb senyalització específica i amb dispensadors de gel i paper de mans.

Les aules i les zones d’esbarjo, així com els materials i les joguines, s’han distribuït de forma exclusiva per a cada grup d’infants, i es desinfecten tant els espais com els objectes utilitzats. En aquesta mateixa línia, aquest curs no hi haurà intercanvi d’educadores entre grups i cada aula comptarà amb un nombre determinat de personal fix per cada classe.

La Llar d’Infants Palafollets implementa un sistema educatiu basat en la creació d’espais lliures d’experimentació, creixement i aprenentatge, fomentant l’educació lliure, viva respectuosa. En aquest sentit, es treballa perquè hi hagi participació activa de famílies i alumnes en l’espai, així com es promou l’experimentació i la descoberta mitjançant el joc lliure.

Tot i així, tal i com recorda el consistori palafollenc, l’entrada en funcionament d’aquesta nova pedagogia està condicionada per les mesures de prevenció i seguretat davant del coronavirus. En aquest sentit, enguany no es permetrà l’entrada de les famílies al recinte i tampoc hi haurà un flux lliure d’infants per l’espai. Per motius de seguretat, doncs, aquest curs no podrà haver-hi una circulació dels infants per l’edifici, intercanviar-se joguines o realitzar activitats col·lectives.