radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
L’Esplai el Pas obre inscripcions avui i demà
, / 161 0 0

L’Esplai el Pas obre inscripcions avui i demà

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat L’Esplai el Pas obre inscripcions avui i demà

L’entitat de lleure palafollenca es prepara per l’arrencada d’un nou curs d’activitats amb els infants i joves. L’esplai obre aquesta tarda de divendres i demà dissabte, matí i tarda, les inscripcions per aquesta nova temporada.

Serà aquesta tarda, de dos quarts de 6 a dos quarts de 8, al Fòrum Palatiolo, mateix emplaçament on s’instal·laran demà dissabte de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda.

Les famílies interessades en inscriure el seu fill o filla a l’Esplai el Pas han de dirigir-se en algun d’aquests dos torns i portar la documentació necessària per formalitzar la sol·licitud. Cal dur les fotocòpies del DNI, targeta sanitària i cartilla de vacunes, així com les autoritzacions de drets d’imatge, d’Esplais Catalans i la de declaració de responsabilitat. També cal dur la fitxa d’inscripció degudament complimentada, i que es pot trobar a l’enllaç del perfil d’Instagram de l’Esplai el Pas, enviant un correu a esplaielpas@gmail.com o bé escanejant el codi QR que trobareu a les xarxes socials del consistori i en aquesta mateixa notícia.

L’Esplai el Pas ha convocat pel divendres 2 d’octubre una reunió d’inici de curs, que tindrà lloc al Fòrum Palatiolo a les 8 del vespre.