radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Ja es pot sol·licitar plaça per les activitats de dissabte de la campanya “Escola segura, escola saludable”
, / 267 0 0

Ja es pot sol·licitar plaça per les activitats de dissabte de la campanya “Escola segura, escola saludable”

COMPARTEIX-HO
Inici » Ja es pot sol·licitar plaça per les activitats de dissabte de la campanya “Escola segura, escola saludable”

L’Ajuntament de Palafolls ha començat avui les activitats emmarcades en la Setmana Europea de la Mobilitat, dins la campanya local “Escola segura, escola saludable”. Avui s’ha iniciat la gimcana que premia la mobilitat sostenible i segura entre els alumnes de les escoles, que s’allargarà fins divendres i que dilluns donarà obsequis als participants.

A banda d’aquesta iniciativa, dissabte la campanya oferirà dues propostes també adreçades al públic infantil i familiar. la primera és un taller de teatre infantil, a càrrec de Ruskus Patruskus, que tindrà lloc a dos quarts de 6 de la tarda.

Una mica més tard, al punt d’un quart de 8, a la plaça de Poppi, es podrà gaudir d’una exhibició de bike trial per part del pilot de Torredembarra Àngel Batlle, campió del món de l’especialitat l’any 2010.

Seguint els protocols sanitaris i les mesures per fer front al coronavirus, per assistir a les dues activitats d’aquest dissabte cal una inscripció prèvia a través d’un formulari en línia. Des d’aquest matí, l’Ajuntament de Palafolls ja ha habilitat l’espai al web municipal per fer les sol·licituds, que es podran fer avui i demà, i que es gestionaran per ordre d’arribada. Segons ha informat el consistori, s’adjudicaran les entrades mentre hi hagi aforament disponible, limitat a 60 persones al teatre i 100 a la plaça de Poppi.

Un cop feta la petició via formulari web, caldrà esperar la confirmació de l’Ajuntament per saber si es té o no plaça per assistir-hi.

Omple aquí el formulari d’inscripció per les activitats de dissabte: Escola Segura, Escola Saludable