radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Desdoblen els grups de gimnàs per la gent gran al centre de Palafolls
, / 294 0 0

Desdoblen els grups de gimnàs per la gent gran al centre de Palafolls

Salut Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Salut Desdoblen els grups de gimnàs per la gent gran al centre de Palafolls

Aquest matí ha estat el segon dia del nou curs per la 40a de persones que participen en les sessions de gimnàs de manteniment i psicomotricitat per a gent gran.

Dilluns es reprenia l’activitat física adaptada a aquest col·lectiu, després d’algunes setmanes de vacances, de nou amb sessions a Sant Lluís i al centre.

La principal novetat del nou curs és el desdoblament del grup del centre del municipi, que a partir d’ara té 2 grups de treball.  Fins ara n’hi havia un a Sant Lluís i un altre al centre, que permetia encabir uns 18 participants, que era l’aforament màxim del gimnàs de can Florenci, on es feien les sessions, i on la limitació d’espai deixava a moltes persones en llista d’espera. 

L’àrea de gent gran de Palafolls ha decidit crear un segon grup al centre, d’una 12a de persones cadascun, que permet absorbir la llista d’espera i reduir els blocs al centre. En parla la regidora de Gent Gran de Palafolls, Sònia González.

Amb el desdoblament també hi ha un canvi de les hores dels diferents grups. L’únic que hi ha a Sant Lluís, que arriba a la 15a de places, comença l’activitat a 2/4 de 9 del matí, mentre que els grups de Palafolls centre comencen a quarts de 10, el primer, i a quarts d’11, el segon.

Els grups estan plens, però es pot crear una nova llista d’espera. Qui vulgui accedir a aquestes classes de gimnàs adaptades per a la gent gran, que són gratuïtes, ho han de sol·licitar als Serveis Socials del nostre municipi.

 

Amb el tancament dels equipaments municipals per culpa de la Covid-19, i per garantir la distància i les mesures de prevenció, les classes de gimnàs es fan a l’aire lliure, a Sant Lluís a la Figuerassa i al centre a la Glorieta del Doctor Turné.