radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Blanes no ha de tancar l’accés Cala Bona per primer cop en dos mesos i mig

Blanes no ha de tancar l’accés Cala Bona per primer cop en dos mesos i mig

COMPARTEIX-HO
, / 249 0

Foto: Ajuntament de Blanes

El passat cap de setmana ha estat el primer en pràcticament tot l’estiu que les autoritat blanenques no s’han vist obligades a tancar els accessos a la cala Sant Francesc, coneguda com a Cala Bona, per limitar-ne l’aforament.

Tot i que dissabte sí que va caldre limitar els accessos entre dos quarts d’1 del migdia i les 4 de la tarda, l’endemà diumenge es va poder mantenir l’accés obert per primera vegada després de dos mesos i mig, ja que no es va superar l’aforament màxim permès.

De fet, Cala Bona ha estat l’única de les tres platges del municipi on ha calgut regular-hi l’accés, i on es van començar a aplicar restriccions l’últim cap de setmana del mes de juny. Tal i com recorda l’Ajuntament de Blanes, a partir del 31 de juliol la pràctica es va haver d’ampliar també entre setmana, coincidint amb l’arribada del mes d’agost, blindant tots els accessos a peu a Cala Bona.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, pel que fa a les altres dues principals zones de bany, S’Abanell i Blanes Centre, el nivell d’ocupació ha tingut una “afluència desitjada”.