radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
L’Ajuntament obre una enquesta en línia per valorar el Gràcies Palafolls
, / 354 0 0

L’Ajuntament obre una enquesta en línia per valorar el Gràcies Palafolls

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » L’Ajuntament obre una enquesta en línia per valorar el Gràcies Palafolls

Els concerts d’aquest dissabte, amb Meritxell Neddermann i El Niño de la Hipoteca com a caps de cartell, posaven el punt i final al Gràcies Palafolls, la Festa Major palafollenca adaptada a les circumstàncies de la pandèmia.

Després d’una setmana amb actes culturals diaris, la festa ja ha posat el seu punt i final, i ara és moment de les valoracions. Per aquest motiu i tal i com ja va fer l’any passat, l’Ajuntament de Palafolls ha obert des d’ahir diumenge una enquesta en línia perquè la ciutadania valori el Gràcies Palafolls.

El formulari, que restarà obert fins el proper 25 de setembre, es pot omplir des del web municipal, www.palafolls.cat, i des del consistori s’anima a la ciutadania a participar-hi. Sònia González, regidora de Participació Ciutadana, explica que l’enquesta s’obre tant a la gent del poble com a visitants que han pogut gaudir dels actes de la festa d’enguany. De la mateixa manera que l’any passat, la regidora assegura que l’enquesta els servirà per poder millorar els aspectes de l’esdeveniment de cara a properes edicions.

L’enquesta es divideix en diversos blocs, enguany fent especial incís en les qüestions logístiques, com ha estat, entre altres, el repartiment de les invitacions.

González ha apuntat també que, tot i que l’any passat ja van poder recollir opinions de la ciutadania sobre la Festa Major, enguany el coronavirus ha condicionat els canvis que s’haguessin pogut dur a terme, ja que ha calgut replantejar per complet l’esdeveniment. En aquest sentit, la regidora assegura que les valoracions queden recollides a l’espera de poder-les estudiar i aplicar, si és possible, de cara a l’any vinent.

Aprofitant la posada en marxa de l’enquesta sobre el Gràcies Palafolls, el consistori palafollenc ha volgut agrair l’esforç del personal municipal per poder tirar endavant la festa, així com la comprensió de la ciutadania davant el compliment necessari de les mesures de prevenció i seguretat davant de la Covid-19.