radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Mobilitat Comencen els treballs de reasfaltat al barri de Sant Lluís

Comencen els treballs de reasfaltat al barri de Sant Lluís

COMPARTEIX-HO
, / 89 0

Foto: RP

L’Ajuntament de Palafolls tenia previst iniciar la setmana passada les tasques de pavimentació d’alguns trams de carrers del barri de Sant Lluís. Les pluges dels darrers dies, però, van impedir l’inici d’aquestes actuacions tal i com estava previst, i no ha estat fins avui que les màquines han començat a treballar-hi.

Segons ja va informar el consistori, la intenció és actuar en punts concrets d’algunes de les vies del barri, com són la cruïlla del carrer Sant Ramon amb Avinguda del Mar, Avinguda Ítaca i carrer Anselm Clavé, així com en el tram petit d’asfalt que surt d’aquesta última via, on desemboca el carrer Narcís Monturiol.