radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Cultura Meritxell Neddermann i El Niño de la Hipoteca tancaran avui el Gràcies Palafolls

Meritxell Neddermann i El Niño de la Hipoteca tancaran avui el Gràcies Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 123 0

Aquest vespre es viurà l’última de les nits de la Festa Major de Palafolls adaptada a les circumstàncies del coronavirus, el Gràcies Palafolls.

Després de la nit de concerts d’ahir, amb les actuacions simultànies a la plaça Valls d’Ax i a la Plaça de Poppi de Cesc, Cocktail Tributov, Xavi Sarrià i Suu, la música segueix avui amb una segona nit amb més plats forts.

A les 20h, a l’escenari Valls d’Ax, obrirà la nit Sara Roy, exmembre del grup Macedònia, que començarà la seva actuació al mateix moment que ho faran els mataronins The Tyets. En tots dos casos, igualment com en els concerts d’ahir divendres, les portes s’obriran a les 7 del vespre.

A partir de dos quarts d’11 de la nit serà el torn de les actuacions de Meritxell Neddermann i d’El Niño de la Hipoteca. Neddermann actuarà després de Roy a la plaça Valls d’Ax, amb obertura de portes a les 10 de la nit, la mateixa hora en què s’obriran les portes de Poppi pels assistents al concert d’El Niño de la Hipoteca.

Amb les actuacions d’aquesta nit es tancarà la programació del Gràcies Palafolls, una esdeveniment que ha intentat mantenir el pols cultural davant de l’afectació del coronavirus, la qual ha impedit celebrar amb normalitat el que hagués estat la Festa Major de Palafolls.