radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Palafolls donarà sang aquest dissabte

Palafolls donarà sang aquest dissabte

COMPARTEIX-HO
, / 301 0

La campanya del Banc de Sang i Teixits torna a fer parada al nostre municipi aquest proper dissabte. Serà a l’edifici del Música i Dansa, en horari de matí i de tarda. Al matí es podrà donar sang de 10 a 14h, mentre que a la tarda les portes s’obriran de 17 a 21h.

Arran de la pandèmia, les persones interessades en fer una donació de sang s’han d’inscriure prèviament al web del Banc de Sang.

Per donar sang cal tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. En el cas de les dones, es pot donar sang un màxim de 3 vegades l’any, mentre que en homes es pot fer un màxim de quatre. En tots els casos cal deixar un mínim de dos mesos entre donació i donació.

El Banc de Sang i Teixits informa que, per la seguretat del donant i del receptor, abans de la donació es fa una entrevista mèdica i es mira la pressió i el nivell d’hemoglobina. En cas d’haver patit la Covid-19 o d’haver estat contacte amb algú que l’hagi patit, cal esperar un mes per poder donar sang.