radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
La L5 del bus redueix els viatges aquest nou curs
, / 246 0 0

La L5 del bus redueix els viatges aquest nou curs

Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat La L5 del bus redueix els viatges aquest nou curs

El proper dilluns 14 de setembre arrenca el nou curs escolar. Amb aquesta represa, un dels serveis que es torna a posar en marxa a Palafolls és el de la línia L5 del bus, que recorre tot el municipi, després de l’aturada per les vacances i de les restriccions que ha comportat el coronavirus.

Com a conseqüència de la pandèmia, una de les novetats del servei de cara a aquest nou curs és que es redueix el nombre de viatges respecte els que s’oferien aquest curs passat. A partir d’ara hi haurà dos serveis al matí i dos més a la tarda. Segons s’ha explicat des de la regidoria de Transports de l’Ajuntament de Palafolls, s’ha prioritzat l’horari d’entrada i sortida de primària i secundària, tenint en compte que el bus només funciona els dies lectius.

D’aquesta manera, en horari de matí hi haurà un bus que començarà el servei a les 7:30h a Mas Reixac i que finalitzarà al Camp de Futbol a les 7:53h, així com un segon que sortirà a les 8:15 i arribarà a les 8:38, en aquest cas fent un servei continu de tornada que acabarà a les 8:58 a Mas Reixac. La L5 efectua parada a Mas Reixac -on comença la ruta-, Sant Genís -on para a avinguda de les Flors, Sindicat i Can Gibert-, a Sant Lluís -al carrer Sant Lluís-, al carrer Ramon Turró amb Sindicat, a avinguda Pau Casals amb carrer Girona i al carrer Roig i Jalpí -on finalitza recorregut al Camp de Futbol.

En horari de tarda, i efectuant les mateixes parades, la L5 oferirà un bus a les 14:30 des de Mas Reixac que arribarà a Roig i Jalpí a les 14:53 i que tornarà també desfent el recorregut fins a Mas Reixac, on arribarà a les 15:13. El segon bus sortirà a les 16:45 de Mas Reixac, amb arribada a les 17:08 a Roig i Jalpí i tornada a la urbanització a les 17:28.

Per poder utilitzar la línia L5 del bus es poden utilitzar els títols de transport de l’ATM -com són la T-Casual, la T-Usual i els diversos abonaments, i que es poden adquirir a l’estanc-. A la vegada, els menors de 16 anys poden utilitzar la T-16, una targeta gratuïta que poden demanar lliurant la sol·licitud amb una fotocòpia del DNI, NIE, Passaport o llibre de família.

 

Consulteu aquí els horaris de la L5 per aquest nou curs: L5 2020-2021