radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes fa una consulta pública sobre les noves Ordenances Fiscals municipals del 2021

Blanes fa una consulta pública sobre les noves Ordenances Fiscals municipals del 2021

COMPARTEIX-HO
, / 165 0

Tot i que ja s’ha començat a treballar en el contingut de les ordenances i en el calendari per tenir-les a punt, el consistori blanenc ha volgut demanar l’opinió a la ciutadania sobre les noves ordenances a través d’una consulta pública oberta perquè la població hi pugui aportar les observacions o suggeriments que consideri oportuns.

El consistori ha informat que les persones interessades en participar-hi han de presentar la seva proposta a través del Registre General d’Entrada de Documents de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Blanes. Ho poden fer presencialment a la mateixa oficina; a través d’Internet, utilitzant el registre electrònic de l’ajuntament, o bé presentant la proposta per correu postal o correu certificat administratiu.

El límit per participar en la consulta és el dimecres dia 16. L’endemà dijous, el consistori blanenc celebrarà una Comissió Informativa amb els representants dels grups polítics municipals de cara al ple de la setmana següent.