radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes substitueix i millora els jocs de parcs infantils de diferents dels seus barris

Blanes substitueix i millora els jocs de parcs infantils de diferents dels seus barris

COMPARTEIX-HO
, / 121 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Ahir dijous van donar-se per acabats els treballs que l’Ajuntament de Blanes ha estat duent a terme en diversos dels parcs infantils del municipi, on s’han millorat i substituït els jocs.

Es tracta de parcs situats en zones de Ca la Guidó, Mas Borell i la Pedrera. En el primer cas, al parc situat a la Plaça Montserrat Roig s’hi han afegit jocs complementaris de caràcter inclusiu. En el segon cas, al parc que hi ha la plaça Bru i Centrich, en una zona on hi ha diversos centres educatius i equipaments públics, s’hi han instal·lat també jocs que complementen els que ja hi ha, així com un gronxador adult-nen. Per últim, al parc infantil de la Pedrera s’hi ha fet una renovació integral, aprofitant que amb les obres del Pla Parcial Costa Brava s’havia desmantellat l’anterior parc. En aquest cas, l’espai està pensat per infants de 0 a 12 anys, una franja més àmplia que els altres dos parcs.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, el cost total de les actuacions s’ha situat entorn als 100.000 euros.