radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
L’atur torna a pujar a Palafolls després de la davallada del juliol
, / 111 0 0

L’atur torna a pujar a Palafolls després de la davallada del juliol

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Economia L’atur torna a pujar a Palafolls després de la davallada del juliol

Les xifres de l’atur al nostre municipi han tornat a registrar una pujada aquest mes d’agost. Segons les darreres dades de l’Observatori de Treball de la Generalitat, al nostre municipi hi ha actualment 656 persones sense feina, 14 més que fa just un mes. 

L’increment de les xifres arriba després que, el passat juliol i per segon mes consecutiu, la desocupació es reduís a Palafolls, com a resultat de la reactivació del sector serveis, aconseguint baixar la xifra total per sota les 700 persones, barrera que es va sobrepassar el mes de maig.

L’augment de persones en situació de desocupació s’ha registrat també a municipis veïns com Tordera, amb un increment de 41 habitants en recerca de feina i un total de 1.396 persones a l’atur, així com a Santa Susanna, on l’atur ha pujat 5 persones. a Pineda i a Calella, l’augment de la desocupació aquest agost ha estat idèntic -27 persones més-, amb un total de 2.497 habitants de Pineda a l’atur i 1.437 en el cas de Calella. En una altra ciutat veïna, Blanes, la desocupació ha pujat en 14 persones aquest últim mes, amb un total de 3.188 persones a l’atur.

Per contra, a Malgrat s’ha registrat aquest cop una tímida davallada de les xifres: ara hi ha dues persones menys sense feina al municipi, amb un total de desocupació de 1.293 persones.

Si es posa l’ull en les dades globals del Maresme, s’observa com l’atur ha incrementat en 769 persones, tornant a apropar-se a la xifra dels 30.000 desocupats, amb un total actual de 29.645 maresmencs i maresmenques sense feina.