radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Comarcal Blanes ja té obert el període d’inscripcions per la Fira de Nadal de Sant Tomàs

Blanes ja té obert el període d’inscripcions per la Fira de Nadal de Sant Tomàs

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 226 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Malgrat que tot just avui hem encetat el mes de setembre, a Blanes ja han posat la vista al Nadal. No han fet, però, per fer cap celebració anticipada, sinó per obrir les inscripcions per participar a la tradicional fira de Nadal de Sant Tomàs, prevista pel dia 21 de desembre.

La fira, amb més de 500 anys d’història, és un dels actes més tradicionals del Nadal a la ciutat veïna de Blanes, i des d’aquest dilluns té obert el termini per inscriure’s a l’edició d’enguany. Fins el 25 de setembre les inscripcions s’han obert per paradistes i artesans en general, així com pels establiments comercials del municipi. D’altra banda, del 14 de setembre i fins el 16 d’octubre s’obrirà el termini de sol·licituds per posar parada a les entitats sense ànim de lucre inscrites al Registre de Blanes, així com escoles i altres centres educatius del municipi.

L’Ajuntament de Blanes ha informat que totes les parades hauran de complir amb totes les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis per Covid-19, tenint en compte que en el moment de la celebració de l’esdeveniment les normatives han pogut canviar.

A les bases reguladores de la fira també s’hi especifica que cada paradista haurà de disposar del seu propi material sanitari, i que el nombre de persones que atenguin o despatxin darrere la parada haurà de ser proporcional a les dimensions d’aquesta.

Com a màxim, la Fira de Sant Tomàs podrà comptar amb un total de 120 parades, 75 de les quals, com a màxim, podran ser per paradistes i artesans, 10 d’establiments comercials de Blanes i un màxim de 35 de les entitats sense ànim de lucre.