radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Se suspèn el Carnaval de la Costa Brava Sud 2021

Se suspèn el Carnaval de la Costa Brava Sud 2021

COMPARTEIX-HO
, / 390 0

Foto: Ajuntament de Blanes

L’esdeveniment, que havia de celebrar-se el febrer del proper 2021, s’ha suspès per la Covid-19. La decisió l’han pres aquest matí els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa, els tres municipis que, conjuntament i des de ja fa una dècada, organitzen aquest carnaval.

Segons assegura l’Ajuntament de Blanes, les raons que han motivat aquesta suspensió es deuen a «les mesures preventives per aturar la propagació de la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, preveuen que de cara al proper mes de febrer la situació «encara no pugui estar controlada al 100%».

Segons afirma el regidor de Cultura i Festes del consistori blanenc, Albert Sanz, el volum de públic assistent al Carnaval de la Costa Brava Sud -unes 120.000 persones entre els 3 municipis- «suposa un risc de possibilitats de contagi que no s’ha de promoure de cap de les maneres».

Tot i així, Sanz aclareix que aquesta decisió no ha d’implicar la suspensió de totes les activitats lúdiques o culturals que es feien a Blanes, i que l’experiència de la Festa dels Copatrons els ha servit «per veure com cal organitzar actes amb seguretat».