radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal El mercat Chill Outlet de Malgrat arriba demà a la seva 3a edició

El mercat Chill Outlet de Malgrat arriba demà a la seva 3a edició

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 207 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar omplirà aquest divendres 3 carrers del municipi amb la fira d’articles rebaixats d’estiu Chill Outlet, que per tercer any consecutiu es duu a terme a aquest municipi veí.

La seva celebració, però, ve marcada per les circumstàncies que ha imposat la pandèmia del coronavirus. Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat de Mar, per prevenció i seguretat la fira no es farà aquest cop al Parc de Can Campassol per evitar concentracions sinó que s’estendrà al llarg dels carrers Mar, Desclapers i la plaça d’Anselm Clavé.

En total, el Chill Outlet comptarà amb la presència de 15 comerciants locals i 3 gastronòmics també malgratencs, i tindrà també música.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica del consistori malgratenc s’ha explicat que s’ha treballat per adaptar el format de la fira dels dos últims anys a una proposta segura i de prevenció per la situació de pandèmia. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Malgrat s’ha demanat responsabilitat a la ciutadania i respecte per les mesures de seguretat, com són l’ús de mascareta, mantenir la distància i un rentat de mans, per tal de gaudir de la fira Chill Outlet amb seguretat.

La fira començarà a les 5 de la tarda i s’allargarà fins a les 10 de la nit.