radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Malgrat anuncia un Pla d’actuació de millores de la xarxa d’aigua potable fins al 2022

Malgrat anuncia un Pla d’actuació de millores de la xarxa d’aigua potable fins al 2022

COMPARTEIX-HO
, / 182 0

L’empresa Aigües de Malgrat invertirà en el propers mesos més de mig milió d’euros per millorar alguns punts de la xarxa d’aigua potable de la localitat que presenten mancances, per exemple de pressió.

A finals d’aquest mes està previst que comencin els treballs per  substituir la xarxa de subministrament d’una part del carrer Maó, mentre que ja s’estan enllestint unes obres similars al carrer Caporal Fradera. 

Segons explica l’Ajuntament, amb aquests treballs els veïns d’aquesta zona del municipi tindran aigua a pressió d’aigua a casa. 

Aquestes dues actuacions són les previstes per aquest any. Ja per l’any que ve es preveu continuar amb la substitució de la canonada al carrer de Maó, als habitatges de la vorera del costat Barcelona. A més, també s’actuarà a la zona, en concret al carrer Sant Pere.  L’any 2022 es portarà a terme la substitució de la canonada de la xarxa perquè els veïns puguin tenir aigua a major pressió als carrers Emili i Sant Antoni Abat també en la mateixa zona del municipi.