radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura A principis de setembre milloraran la seguretat del Castell

A principis de setembre milloraran la seguretat del Castell

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 374 0

Baranes de seguretat

El consistori espera que els primers dies de setembre comencin les obres que han de servir, bàsicament, per reforçar la seguretat al recinte.

Tot i que l’Ajuntament de Palafolls va aprovar un gran projecte de rehabilitació i consolidació de l’espai, que incloïa un espai escènic amb vestuaris, una caseta amb lavabos i un centre d’interpretació de la fortalesa palafollenca, finalment el nou govern local només preveu executar de moment les obres urgents referents a consolidació i seguretat.

En aquest sentit es millorarà la rampa d’accés al recinte. La previsió és pavimentar-la amb un formigó de color terrós per evitar l’impacte visual. Aquesta nova rampa incorporarà pluvials i millores per a la seguretat dels visitants.

Dins el recinte es col·locaran baranes de seguretat en diferents espais. Per exemple a l’escala d’accés a l’entrada de l’ermita i també a l’espai situat sobre d’aquesta i que s’usa com a mirador.

D’altres espais com els festejadors del primer recinte de la fortalesa, també incorporaran elements de seguretat i es barrarà el pas a diferents zones perilloses del castell per evitar accidents.

Les obres de rehabilitació del Castell de Palafolls compten amb ajudes de la Diputació i de l’1% cultural que va pagar ACESA quan va ampliar l’autopista fins a Tordera.